Restaurant

Dineren

Damianz is het culinaire hart van het hotel en een begrip in Roermond en omstreken. Of u nu kiest voor een uitgebreid 4-, 5-, 6-, of 7-gangen menu, één ding is een feit, u zult genieten.

Vanaf zaterdag 5 juni is Damianz weer geopend voor hotelgasten én gasten van buitenaf. Dan kan er zowel binnen als buiten van maandag tot en met zaterdag weer crimineel lekker worden genoten. Uiteraard houden wij rekening met de geldende COVID-maatregelen.

Neem een kijkje op de website van Damianz of bekijk de .

Reserveer een tafel

Vanaf 1 november gaan de prijzen van het Damianz (€ 7,-) en Chefs menu (€ 10,-) omhoog.

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 18:30 - 21:00
Zondag: Gesloten

Volg Damianz op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Parkeren:
Onze parkeerplaats is uitsluitend beschikbaar voor onze hotelgasten. Mocht de hotelbezetting het toelaten, dan is het natuurlijk wel mogelijk om bij ons te parkeren. Mocht u dit wensen, adviseren wij u voor aankomst even te bellen om te vragen of dit mogelijk is. Mocht dit niet het geval zijn, raden wij u aan om te parkeren bij de Q-park achter de Oranjerie. Deze parkeerplaats is gelegen op ca. 5 minuten loopafstand.

Honden:
Helaas is het niet mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar ons restaurant, Damianz. Ook in de bar en op de binnenplaats zijn honden niet toegestaan. Dit geldt voor zowel het ontbijt, de lunch als het diner.