Lunch

Zowel particulier als zakelijk bent u altijd welkom om Restaurant Damianz te ontdekken voor de lunch.

Van woensdag t/m zaterdag bent u van harte welkom om plaats te nemen in ons restaurant of op onze Luchtplaats. De ideale plek om te ontspannen in het stadscentrum.

Menukaart Reserveer een tafel

Openingstijden
Woe t/m vr: u kunt tussen 12:30 en 14:00 aan tafel plaatsnemen.
Zaterdag: u kunt tussen 13:00 en 14:00 aan tafel plaatsnemen.

Heb je maar een uur tijd voor de lunch? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat je op tijd op je werk of naast de afspraak bent. 

Reserveer een tafel via 0031 (0)475 870 870 of info@hetarresthuis.nl.

Parkeren:
Onze parkeerplaats is uitsluitend beschikbaar voor onze hotelgasten. Mocht de hotelbezetting het toelaten, dan is het natuurlijk wel mogelijk om bij ons te parkeren. Mocht u dit wensen, adviseren wij u voor aankomst even te bellen om te vragen of dit mogelijk is. Mocht dit niet het geval zijn, raden wij u aan om te parkeren bij de Q-park achter de Oranjerie. Deze parkeerplaats is gelegen op ca. 5 minuten loopafstand.

Honden:
Helaas is het niet mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar ons restaurant, Damianz. Ook in de bar en op de binnenplaats zijn honden niet toegestaan. Dit geldt voor zowel het ontbijt, de lunch als het diner.

Zomersluiting:
Van 15 augustus tot en met 31 augustus is Damianz gesloten in verband met de zomersluiting . Natuurlijk kan er gewoon gereserveerd worden voor na de zomersluiting. Vanaf donderdag 1 september is Damianz weer open voor diner.