Restaurant

Jaimy's Kitchen Blog

Jaimyskitchen is ontstaan uit een passie voor koken en uiteraard eten. Deze passie is aangewakkerd door alle intrigerende geuren, kleuren en smaken van de Indiase keuken tijdens de periode dat ik in India gewoond heb. Het experimenteren met deze nieuwe ingrediënten was begonnen, met hulp van mijn vriendinnen in India. Eenmaal terug in Nederland ben ik verder gegaan met het ontdekken van nieuwe wereldkeukens, specerijen en gerechten. Dit vind ik zó leuk om te doen, dat ik begin 2015 besloten heb mijn recepten te bundelen op een eigen website. Dit is www.jaimyskitchen.nl geworden.  

Ik deel graag mijn recepten met iedereen, allemaal zelf bedacht, gezond en comfort food. Het belangrijkste is dat iedereen deze recepten kan maken en ik hoop mensen te kunnen inspireren hiermee. Naast recepten schrijf ik ook graag mijn food ervaringen tijdens reizen, stedentrips en hotspots. Zo neem ik jullie mee in de wereld rondom eten zoals ik die ervaar. 

Jaimy zal verschillende blogs schrijven over het restaurant van Het Arresthuis, Damianz. Zodat u een mooie inkijk krijgt in het reilen en zeilen in Damianz.

Via de volgende links kunt u Jaimy volgen:

Website

Instagram

Facebook

Blog High Tea

Blog 2-gangen lunch

Blog kijkje in de keuken

Blog Restaurantweek

Blog lunchkaart

Blog Fruits de Mer

Blog borrelkaart