Parking

Het Arresthuis beschikt over een eigen parkeerplaats direct naast het hotel, midden in het centrum. Als hotelgast kunt hier op de dag van aankomst 12:00 uur tot 12:00 uur de dag van vertrek gebruik van maken. U betaalt hiervoor €10,- euro per auto, per verblijf. Helaas is het niet mogelijk om op voorhand een parkeerplek te reserveren, parkeren is op basis van beschikbaarheid.

Elektrische auto
Het Arresthuis maakt gebruik van zes Allego laadstations en deze bevinden zich bij de ingang van het parkeerterrein. Ook kunt u gebruik maken van een SuperCharger om uw Tesla op te laden, welke beschikbaar is bij het Designer Outlet

Regular Chargers van maximaal 22kW (AC)
Het Arresthuis heeft 6 laadpunten tot uw beschikking die uw elektrische auto tot een maximale snelheid van 22 kW kunnen bijladen. Op deze laadpunten kunt u laden met de Type 2 stekker.

Op beide locaties is het op basis van beschikbaarheid en kan er niet worden gereserveerd voor de oplaadpalen.

Valet Parking
Wordt bij aankomst direct in de watten gelegd met onze Valet Parking. Hiermee kunt u uw auto voor de deur laten staan waarnaar wij de auto voor u parkeren op ons afgesloten parkeerterrein. Wanneer de auto geparkeerd is brengen wij de autosleutels terug naar uw kamer.