Het Arresthuis is geopend

Van der Valk Hotel Het Arresthuis is geopend en hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Het Arresthuis.

Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

Bekijk onze aangepaste maatregelen


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos
 • Wij adviseren om een mondkapje te dragen, dit is echter niet verplicht

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk 


 

Restaurant & Bar

Uiteraard volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM en de door het kabinet genomen maatregelen.

Ons restaurant, Damianz, is geopend voor hotelgasten. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Tevens hebben wij als extra maatregel de mogelijkheid om op een kamer te dineren. Hiervoor zijn een aantal Comfort Cachot omgebouwd.

 • Het ontbijt wordt niet geserveerd als een onbijtbuffet. In plaats daarvan staat er een ontbijt klaar op tafel. U kunt daarnaast à la carte bijbestellen.
 • Wij vragen u om op 1,5 meter afstand van elkaar te wachten tot onze host u een tafel wijst.
 • U kunt met maximaal 4 gasten aan tafel plaatsnemen.
 • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
 • Om voldoende afstand te behouden serveren wij uit met gepaste afstand.
 • Onze medewerkers dragen een mondkapje.
 • Roomservice is mogelijk voor zowel gerechten als drankjes. U kunt er ook voor kiezen om deze te nuttigen op een hiervoor omgebouwde Comfort Cachot.
 • Na 20:00 wordt er geen alcohol meer geschonken in het hotel en restaurant.

 

Veelgestelde vragen

Is het bezoeken van een Van der Valk hotel veilig?
Van der Valk neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel zodat dit gewaardborgd kunt worden. 
Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Kan ik als hotelgast gebruik maken van de restaurant voorzieningen? 
Ja, als hotelgast mag u gebruik maken van het restaurant. Wij hanteren hier aanscherpte maatregelen om uw bezoek in ons restaurant zo veilig mogelijk te laten verlopen. Als extra maatregel bieden wij onze hotelgasten de mogelijkheid om in een omgebouwde Comfort Cachot te dineren of te ontbijten.

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Ja, u kunt via de receptie roomservice bestellen op uw hotelkamer. U kunt ontbijt, lunch en diner op hotelkamer laten brengen.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
Wij hanteren dezelfde voorwaarden als normaal. U kunt u boeking tot 24 uur voor check-in kosteloos wijzigen of annuleren.

Kan ik op de dag van aankomst mijn boeking wijzigen als ik verkouden ben of hoest?
Indien dit het geval is verzoeken wij u om contact op te nemen met het hotel via info@hetarresthuis.nl of te bellen naar +31 (0) 475 870 870. Dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.