Restaurant

Zakelijk

BREAK-OUT BOX

Nieuwjaarsgeschenk


In deze tijd moeten we feestdagen helaas op een andere manier vieren. Restaurants zijn al lange tijd dicht en blijven dat tot tenminste 19 januari ook. Mensen missen het om er op uit te gaan, om uit eten te gaan.

Met de Zakelijke Break-Out Box heeft u de kans om uw medewerkers iets speciaals te geven. Met het crimineel lekkere 4-gangen menu van Jeroen van Gansewinkel worden ze in de watten gelegd en ervaren ze het uitje gewoon bij hun thuis.

De Break-Out Box

De Break-Out Box is een heerlijke food-experience voor twee personen verpakt in een mooie doos. De gerechten in de Break-Out Box worden koud aangeleverd en zijn zo samengesteld dat ze gemakkelijk op te warmen zijn. In de box zit een kaartje met daarin de instructies hoe dat het beste gedaan kan worden.

De Break-Out Box is van zichzelf al een zeer complete box. Zo is de Break-Out Box standaard gevuld met:

  • Amuse
  • 4-gangendiner
  • Brood & boter
  • Flesje bubbels
  • Doosje koffie cups
  • Zakje kokosmakronen
  • Valk Magazine

Maar de box is ook volledig naar wens aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor een extra gang, kaasassortiment, extra fles wijn of een van de talloze andere opties.

Daarnaast kunnen wij rekening houden met dieetwensen en allergieën. Mocht iemand bijvoorbeeld geen vis of vlees lusten, gluten- of lactosevrij eten of bijvoorbeeld vegetarisch zijn, dan kan dit doorgegeven worden zodat wij het menu aan kunnen passen.

 

BESTELINFORMATIE

De Zakelijke Break-Out Box is voor verschillende dagen te bestellen en kan op de dag zelf worden opgehaald bij Het Arresthuis. Op aanvraag kan er gekeken worden of het op locatie bezorgd kan worden. Om de box te bestellen of om de mogelijkheden te bespreken kan contact opgenomen worden met Rianne Balkestein via rianne@hetarresthuis.nl of via 0475-870 870.

De box is maximaal 1 dag houdbaar, al wordt wel geadviseerd om de box dezelfde dag te nuttigen.


HAPPY NEW YEAR