Bekijk onze speciale Valentijns editie
❤️

Break-Out Box

Geniet thuis van een crimineel lekker 4-gangen diner met de Break-Out Box! Een heerlijke food-experience voor twee personen verpakt in een mooie doos. De inhoud van de box wisselt iedere week met een nieuw 4-gangenmenu bedacht door onze chef Jeroen van Gansewinkel.

Uiteraard hebben wij ook gedacht aan een mooie fles wijn om de avond compleet te maken. Deze wordt zorgvuldig gekozen door onze Maître-Sommelier Martijn Bakker en zit standaard in de Break-Out Box. U kunt de box naar wens uitbreiden met een lekkere fles bubbels of andere lekkernijen.

De Break-Out Box kost € 85,- en is naar wens uit te breiden met heerlijke items. De box is op de dag zelf tussen 16:00 en 18:00 uur op te halen via onze Drive-Through. Begin direct met het samenstellen van uw unieke Break-Out Box ervaring!

Bereidingswijze
De gerechten in de Break-Out Box worden koud aangeleverd. Deze zijn zo samengesteld dat ze gemakkelijk op te warmen zijn. In de box zit een kaartje met daarin de instructies hoe u een gerecht kunt opwarmen.

Let op: neem de orderbevestiging (digitaal of uitgeprint) mee bij het ophalen van de box.

Wellicht de voorlopig laatste editie

De Break-Out Box is ons alternatief nu de restaurants gesloten zijn. Gezien de wellicht aankomende versoepelingen van 25 januari was de Break-Out Box van 23 en 24 januari de voorlopig laatste reguliere box. Mochten we na 25 januari toch niet open kunnen is de kans groot dat er alsnog een volgende box komt. We hebben voor Valentijn sowieso nog de speciale editie! Uiteraard nodigen we u ook graag uit indien ons restaurant weer open mag.

Special Editions

Bestellen