Restaurant Damianz
Restaurant Damianz
lunch, diner
Damianz bevindt zich in de voormalige stadsgevangenis van Roermond, een monumentaal gebouw waar historie en moderne elegantie elkaar ontmoeten. Het stijlvolle interieur met authentieke details vormt een bijzonder decor voor een culinaire avond.
Chef-kok Jeroen van Gansewinkel werkt met de mooiste seizoensproducten en vertaalt deze naar verfijnde gerechten met subtiele internationale invloeden. Zijn keuken kenmerkt zich door balans, creativiteit en oog voor detail. Maître-sommelier David Manders zorgt met zijn expertise en gevoel voor gastvrijheid voor de perfecte aanvulling aan tafel. Zijn verfijnde wijnkeuzes en warme benadering dragen bij aan de persoonlijke sfeer en maken de ervaring compleet.
Met een zorgvuldig samengestelde wijnkaart en een ambiance die rust en stijl uitstraalt, wordt elk diner bij Damianz een bijzondere gelegenheid. Damianz staat voor gastronomie op hoog niveau in een unieke historische setting.
Lunch
Culinair lunchen
Zowel particulier als zakelijk bent u altijd welkom om Restaurant Damianz te ontdekken voor de lunch.
Openingstijden
Do & vrij: plaatsnemen tussen 12:30 en 14:00
Zaterdag: plaatsnemen tussen 13:00 en 14:00
Diner
Luxe dineren
Damianz is het culinaire hart van het hotel en een begrip in Roermond en omstreken. Of u nu kiest voor een uitgebreid 4-, 5-, 6-, of 7-gangen menu, één ding is een feit, u zult genieten.
Openingstijden
Di t/m do: 18:30 - 21:00
Vrij & za: 19:00 - 21:00
Ma & zo: Gesloten
Een ervaring om niet te vergeten
Een ervaring om niet te vergeten
Culinair genieten
Wij helpen u graag verder
Wij helpen u graag verder
Handige informatie
Kan ik bij jullie parkeren?
Het Arresthuis beschikt over een eigen parkeerplaats direct naast het hotel, midden in het centrum. Als hotelgast kunt hier op de dag van aankomst 12:00 uur tot 12:00 uur de dag van vertrek gebruik van maken. U betaalt hiervoor €10,- euro per auto, per verblijf. Er zijn 6 oplaadpunten aanwezig.
Mocht de hotelbezetting het toelaten en u overnacht niet bij ons, dan is het natuurlijk wel mogelijk om bij ons te parkeren. Hiervoor wordt €5,- per auto gerekend. Mocht u dit wensen, adviseren wij u voor aankomst even te bellen om te vragen of dit mogelijk is. Mocht dit niet het geval zijn, raden wij u aan om te parkeren bij de Q-park achter de Oranjerie. Deze parkeerplaats is gelegen op ca. 5 minuten loopafstand.
Houden jullie rekening met speciale dieetwensen?
Mochten er dieetwensen of allergieën zijn waar wij rekening mee dienen te houden, vernemen wij deze graag van tevoren. Wilt u onze allergenenkaart inzien of dieetwensen/allergieën doorgeven? Neem contact met ons op via +31475870870 of info@hetarresthuis.nl.
Indien deze voor aankomst in het restaurant niet bij ons bekend zijn, rekenen wij een supplement van € 20,00 per aangepast menu.
Kan ik mijn reservering wijzigen?
Het is zeker mogelijk om uw reservering te wijzigen. Dit kan via de link in uw bevestiging, of door contact op te nemen met onze receptie:
Tel: +31 (0)475 870 870
E-mail: info@hetarresthuis.nl
Is het mogelijk om op het terras te dineren?
Bij mooi weer ontvangen wij onze dinerende gasten graag op het terras van Het Arresthuis, ''de luchtplaats'' voor een aperitief en de fingerfoods die wij vooraf het menu serveren. Om de kwaliteit van de service en het overzicht te waarborgen, vervolgt het diner daarna aan tafel in restaurant Damianz, waar wij het menu starten. Na afloop is het uiteraard mogelijk om uw koffie en/of digestief op het terras te nuttigen, zodat u de avond in een ontspannen sfeer kunt afronden.
Zijn huisdieren toegestaan?
Hoewel wij dol zijn op dieren, zijn huisdieren in Het Arresthuis en restaurant Damianz helaas niet toegestaan.
Een uitzondering geldt voor blindengeleidehonden en andere officieel geregistreerde assistentiehonden.
Wat is het rookbeleid?
Roken is toegestaan op onze luchtplaats. Hiervoor zijn verschillende tafels aangewezen waar een asbak aanwezig is.
Mag ik mijn laptop en telefoon gebruiken in het restaurant?
Wilt u tijdens uw bezoek een telefoongesprek voeren? Dan vragen wij u vriendelijk om hiervoor even het restaurant te verlaten. Ook het gebruik van een laptop of iPad is in Damianz niet toegestaan.
Op deze manier willen we alle gasten een rustige en ontspannen sfeer bieden, zodat iedereen volop kan genieten van de culinaire ervaring.
Kinderen welkom vanaf 4 jaar
Jonge gasten vanaf 4 jaar zijn van harte welkom bij ons. Wij vragen daarbij vriendelijk dat zij gedurende het diner begeleid worden en zich rustig gedragen, zodat alle gasten kunnen genieten van een ontspannen en verfijnde sfeer.
Annuleringsvoorwaarden
Eventuele annuleringen ontvangen wij graag uiterlijk 24 uur van tevoren.
Bij annuleringen binnen deze termijn behouden wij ons het recht voor om de menuprijs maal het aantal gereserveerde personen in rekening te brengen.
Voor gezelschappen vanaf 10 personen hanteren wij de KHN Uniforme Voorwaarden Horeca.
Meer informatie hierover vindt u via de volgende link.
Contante betalingen
Wij willen u op voorhand informeren dat wij geen biljetten van € 200,00 en € 500,00 kunnen en mogen accepteren.
"Wij streven naar perfectie"
"Wij streven naar perfectie"
Onze sterren
Door deze toppers blijft Damianz op het hoogste niveau draaien. Lees hier mee over onze toppers en hun passie.
Jeroen van Gansewinkel
Chef
Onze chef-kok Jeroen, die al sinds groep 7 wist dat koken zijn roeping was, leidt de keuken van Damianz met ongeremde passie en creativiteit.
Na jaren ervaring in de beste gastronomische keukens van Limburg, brengt hij bij ons zijn liefde voor herkenbare gerechten met wereldse invloeden tot uiting. Met een klassieke basis als fundament creëert Jeroen signatuurgerechten waarin schaal- en schelpdieren en gevogelte vaak de hoofdrol spelen.
David Manders
Maître-Sommelier
Onze maître-sommelier David zijn expertise ligt niet enkel in wijn, het sfeerbeheer in het restaurant is ook van groot belang. Met een grote voorliefde voor Europese wijnen zoekt hij altijd naar bijzondere, verfrissende combinaties passend bij de verrassende creaties van Jeroen.
Zijn benadering is warm en ongedwongen, met een scherp oog voor wat onze gasten graag zelf willen. Service met een persoonlijke touch!